ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στηρίζουμε από το 1990 την επιχειρηματική ανάπτυξη, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσανατολισμένες πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία.


Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Κωνσταντίνος Εκατός, ο οποίος οργάνωσε την εταιρία βασιζόμενος στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την επιστημονική του κατάρτιση. Κατέχει Άδεια Α΄ Τάξης Λογιστή-Φοροτεχνικού. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Temple University, Philadelphia, USA. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του ίδιου πανεπιστημίου.
Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε Έλληνες και διεθνείς πελάτες. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, αποφασίσαμε να εντάξουμε στις υπηρεσίες μας, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ενημερωτικών ημερίδων/workshops για θέματα που απασχολούν το σύγχρονο επιχειρηματία.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Στη Link Συμβουλευτική πιστεύουμε πως «Η γνώση είναι δύναμη». Η φράση ανήκει στο φιλόσοφο Φράνσις Μπέικον, που θεμελίωσε την έννοια της επιστήμης και αγωνίσθηκε για να βγει η Ευρώπη από τον πνευματικό μεσαίωνα…

 

Με ιδιαίτερα ευρεία θεματολογία που επικεντρώνεται στα πεδία Λογιστικής – Φορολογικής και Χρηματοοικονομικής γνώσης και πρακτικής, τα προγράμματα σεμιναρίων της Link Συμβουλευτικής ενσωματώνουν κι εμπλουτίζονται με θέματα Marketing, Management, Πωλήσεων, Ποιότητας και Οργάνωσης / Διαχείρισης εταιρίας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Κωνσταντίνος Εκατός

Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Link Συμβουλευτικής

 

Μαρία Χασεκίδου

Marketing Manager

Εισηγήτρια σεμιναρίων Digital Marketing

 

Δόμνα Καλτζίδου

Λογίστρια – Payroll Specialist

Εισηγήτρια σεμιναρίων Μισθοδοσίας

 

Μίνα Μισυρλή

Οικονομολόγος – Business Development Consultant

Εισηγήτρια σεμιναρίων Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός business hub, με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο σύγχρονο επιχειρηματία, καλύπτοντας καθημερινές αλλά και πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις.

 

Στόχος μας να παρέχουμε παρέχοντας υπεύθυνα υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας.

- κωνσταντινοσ εκατοσ

CEO of LINK
ESPA